Infants Terribles

 

Oblida’t del teatre per a nens. Arriba el teatre per a Infants terribles

Aquest és el nostre objectiu com a creadors d’espectacles familiars: divertir genuïnament tots els membres de la família, tinguin tres… o noranta-tres anys.

Per fer-ho apel·lem d’una banda a la intel·ligència del públic infantil, al seu sentit de l’humor desacomplexat i a la seva creativitat sense filtres, i de l’altra a la complicitat dels adults assistents, als que no veiem com a mers acompanyants, sinó com a espectadors amb tant dret a gaudir de la funció com els més petits.

Infants terribles aposta pels espectacles familiars de creació pròpia, propers a l’univers de ficció dels més petits i posant gran èmfasi en la seva implicació en l’espectacle abans, durant i després de la representació

La fàbrica de les històries


Benvinguts al teatre! Voleu passar una estona ben tranquil·lets, ben calladets i ben asegudets, oi? Doncs ens sap greu però avui no serà possible! Darrere aquesta porta hi ha un dels llocs més màgics que han inventat els humans: una fàbrica de fer històries! Així que només podran travessar-la aquells que estiguin disposats a inventar.

Els pastorets (i alguns marcians també)


El Gran Marcià no dona crèdit: llumetes de colors al carrer? Arbres decorats? Troncs que caguen regals??? Què està passant al planeta Terra? Està decidit: enviarà els joves exploradors Bip, Bip i Bipbipbip a la descobrir què és això de l’Esperit Nadalenc. Un petit imprevist: aterraran just al mig d’un escenari on la funció d’Els Pastorets està a punt de començar!

Assajar és de covards teen edition


La versió per a alumnes de secundària d’Assajar és de Covards. Vols fer de dramaturg? O dissenyar el cartell? O fer d’actor? O de músic? O participar a la jam session? A Assajar és de covards Teen Edition el pati de butaques és l’escenari: entre tots muntarem un Gran Pollastre