Cia Casa Real neix l’any 2011 com a punt de trobada entre professionals de les arts escèniques que comparteixen la mateixa manera d’entendre el fet teatral. Fem teatre contemporani de creació aprofundint en la feina de les actrius i investigant les possibilitats de la imatge poètica i el llenguatge no quotidià. Treballem per un teatre contemporani de creació que reivindiqui el teatre contemporani de creació, que el defensi com a llenguatge que no només sigui capaç d’interessar, sinó que a més, i molt especialment, de divertir l’espectador.

Cia Casa Real és responsable dels espectacles Interior con goteras (Plataforma I+D 2013), El Gran Despropòsit, guanyador de la Beca Desperta 2013 (Nau Ivanow 2013/14) i el cicle de lectures dramatitzades i jam sessions teatrals Assajar és de covards, que aquest any inicia la seva quarta temporada consecutiva en cartell.

Cia Casa Real treballa també per formar espectadors desperts i crítics entre els més joves. Amb aquest objectiu desenvolupa l’any 2014 el projecte Infants Terribles, amb què signa els espectacles de teatre familiar participatiu La fàbrica de les històries, Els Pastorets (i alguns marcians també) i Assajar és de covards Teen Edition.

En l’àmbit social, la companyia ha col•laborat en diverses ocasions amb Metges sense fronteres i Amics de la gent gran, dinamitzant actes de sensibilització. A més, Cia Casa Real organitza xerrades, trobades i tallers d’arts escèniques i és membre actiu del Col•lectiu de Companyies Independents.

Actualment la companyia acaba d’estrenar 17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme al Teatre Tantarantana de Barcelona, en el marc del cicle de companyies independents El Cicló, del qual forma part des de 2014.

CIA. CASA REAL SOM LAURA VILA KREMER, ANNA TAMAYO, SARA SANSUAN, SALVADOR S. SANCHEZ, ROCÍO MANZANO I RAQUEL LOSCOS LÓPEZ.

Raquel Loscos López

Escriu i locuta a la ràdio. Escriu i dirigeix al teatre. Ha estrenat dos espectacles a la secció Mini Grec del Festival Grec.

Salvador S. Sánchez

Dirigeix les seves obres i n’escriu per a altres directors. És professor de dramatúrgia i de teatre per a adolescents.​

Sara Sansuan Espinet

És actriu i animadora sociocultural. Té experiència en teatre de carrer. És formadora d’actors en improvisació.

Rocío Manzano

És acrtriu i professional del teatre d’acció social. Té gran experiència en la realització de produccions audiovisuals.

Anna Tamayo

Actriu i couch teatral. Té gran experiència en teatre per a públic familiar, és animadora infantil i contacontes.

Laura Vila Kremer

És actriu i comunicadora. Interpreta al teatre. redacta, produeix i locuta als mitjans de comunicació.