Més Real

Cia Casa Real fa teatre també fora dels escenaris. Aquí tens tota la informació de les nostres activitats en el camp social, formatiu i de dinamització. Si vols més informació sobre alguna d’elles no ho dubtis: Contacta’ns!


COL·LABORACIÓ SOCIAL

 

La Cia Casa Real col·labora amb entitats de caràcter social dissenyant i portant dinamitzacions en diferents actes de sensibilització. Hem conceptualitzat, coordinat i dut a terme animacions a l’Assemblea General de Metges Sense Fronteres, a la jornada solidària Un cop de mà i a la Trobada de Voluntariat d’Amics de la gent gran. Vols més informació?


CASA REAL DINAMITZACIÓ

 

A Cia. Casa Real tenim la mà trencada en concebre, coordinar i realitzar presentacions i dinamitzacions d’actes empresarials, institucionals o familiars, tant per a adults com per a nens i joves. Vols més informació?

CASA REAL FORMACIÓ

 

Cia. Casa Real ofereix tallers de formació sobre diferents vessants de les arts escèniques. Aquí trobaràs informació actualitzada sobre els tallers que oferim.

ACTUALMENT: Improprospe: taller de teatre d’impro al Casal de barri de la prosperitat. Vull saber-ne més! PROPERAMENT: Taller de dramatúrgia teatral. Apunta’t! Taller de conta-contes per a pares: Vols més informació?